training eerste hulp bij drank & drugs 13 november 2018

29-10-2018 KHN het Groene Hart organiseert training Eerste hulp bij drank & drugs op 13 november 2018
Naast drankgebruik in het uitgaansleven komt het steeds vaker voor dat er drugs worden gebruikt. Naast de dance-events in clubs en reguliere uitgaansgelegenheden is er een toename van het gebruik. Tijdens (grootschalige) festivals is het al heel gebruikelijk dat er goed gekwalificeerd personeel aanwezig is dat eerste hulp kan verlenen als daar reden toe is.

 

Incidenten komen niet vaak voor maar als het gebeurt, is het belangrijk dat de aanwezige professionals adequaat kunnen reageren.

Voor wie? De training is bedoeld voor horecaondernemers en hun medewerkers die met personen in aanraking kunnen komen die onder invloed verkeren van drank en/of drugs.

In deze training leert u hoe u om moet gaan met bezoekers die alcohol en/of drugs hebben gebruikt. Hoe signaleert u, preventief, dat het mogelijk fout gaat? En het allerbelangrijkste: welke ‘eerste hulpverlening’ moet u toepassen? Heeft uw horecagelegenheid ook een plek waar iemand even tot rust kan komen? In deze opleiding leert u om in te kunnen grijpen als het ‘mis’ gaat.

Locatie: Café vrienden van de Hoeck, van Tolstraat 2, 2411 BR Bodegraven

Tijd: 13.00-16.00 uur

Kosten & betaling De training wordt u aangeboden namens KHN het Groene Hart.

Aanmelden Aanmelden is niet vrijblijvend. Als u zich aanmeldt, verwachten wij ook dat u komt. Aanmelden kan via hetgroenehart@khn.nl

Afmelden kan alleen per email. Bij niet-tijdige afmelding zonder geldige reden (uiterlijk 48 uur voor aanvang van de training) zijn wij helaas genoodzaakt 50 euro bij u in rekening te brengen.

Vragen? Heeft u vragen? Neem contact met hetgroenehart@khn.nl of m.cirkel@khn.nl. Met vriendelijke groet, KHN het Groene Hart het bestuur