Team Economie
Schakel tussen bedrijfsleven en gemeente

 

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft een goede relatie met lokale ondernemers hoog in het vaandel staan. Door persoonlijk en op maat gesneden contact willen we bijdragen aan het ondernemerschap binnen onze gemeente. Het team bezoekt actief bedrijven. Vaak aan de hand van vier vragen:

  1. Hoe gaat het met de bedrijven?
  2. Waar kan de gemeente van betekenis zijn?
  3. Wat is daarvoor nodig?
  4. Wie voert dat wanneer uit?

Het team legt vervolgens verbinding tussen ondernemers, bestuurders en de gemeentelijke organisatie voor de uitvoering van de antwoorden. Het team bewaakt daarin de voortgang en onderhoudt de relatie met bedrijven.

Heeft u vragen over het ondernemen in Bodegraven-Reeuwijk? Bijvoorbeeld over bedrijfshuisvesting, bestemmingsplan technische zaken of zou u graag eens een werkbezoek van een wethouder of het college van B en W aanvragen? Neemt u dan contact op. Het team denkt graag met u mee.

U kunt het team Economie bereiken via economie@bodegraven-reeuwijk.nl of de onderstaande contactinformatie. Ook kunt u bellen met het klantcontactcentrum voor de meest gangbare vragen of om een afspraak in te plannen met één van de teamleden via 0172 522 522.

 

Wietse Bruinsma

Wietse Bruinsma

Stuur e-mail
Jeroen Wichers

Jeroen Wichers

Stuur e-mail
Niek Bouwman

Niek Bouwman

Stuur e-mail
Andy Jansen

Andy Jansen

Stuur e-mail
Dirk Lauwers

Dirk Lauwers

Stuur e-mail
Luciënne Leijgraaff

Luciënne Leijgraaff

Stuur e-mail