Minisymposium wet milieubeheer en omgekeerde bewijslast

14-03-2019 Op 28 maart a.s. organiseren de gemeenten en duurzaamheidsplatforms in het werkgebied van de Omgevingsdienst Midden-Holland samen met de ODMH een minisymposium in De Goudse Schouwburg. Deelname aan dit minisymposium is gratis

De omgekeerde bewijslast in de Wet milieubeheer: alle bedrijven in Nederland die meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 gas verbruiken, krijgen ermee te maken. Uiterlijk 1 juli 2019 wordt uw eerste rapport verwacht. Hoe zit het precies?

Om daarop antwoord te geven organiseren de gemeenten en duurzaamheidsplatforms in het werkgebied van de Omgevingsdienst Midden-Holland samen met de ODMH een minisymposium op 28 maart a.s. in De Goudse Schouwburg.

We vertellen u dan graag meer over de achtergronden en de werking van de nieuwe regel die bedrijven een informatieplicht oplegt. Tegelijk willen we u de kansen van de Wet milieubeheer laten zien, u de ervaringen laten horen van andere ondernemers in de regio en u laten weten hoe en waar u ondersteuning kunt krijgen. Hoofdspreker is Ed Nijpels, voorzitter van het Klimaatberaad.

Klik hier voor informatie en om u aan te melden.