Kom binnen bij bedrijven!

27-03-2018 Tot 5 april kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de ‘Kom binnen bij bedrijven’ dagen.

In de week van maandag 9 t/m zaterdag 14 april is het mogelijk om verschillende bedrijven in de regio te bezoeken en kennis te maken voor een mogelijke vervulling van een baan, stage- of werkervaringsplaats. Aan ‘Kom binnen bij bedrijven’ nemen zo’n 250 bedrijven deel in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Woerden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas.

Uniek aan ‘Kom binnen bij bedrijven’ is dat mogelijke nieuwe werknemers op een laagdrempelige en makkelijke manier kunnen kennismaken met werkgevers. De ontvangst kan per bedrijf verschillen. Het bezoek kan zich richten op concrete vacatures die een bedrijf wil vervullen. Het bezoek kan ook een algemene kennismaking zijn om in een eventueel vervolg te verkennen of werk en werknemer een goed match kunnen vormen. Informatie over de deelnemende bedrijven en inschrijven vindt u op kombinnenbijbedrijven.nl

De ‘Kom binnen bij bedrijven’ campagne is onderdeel van het regionale platform Groene Hart Werkt! Groene Hart Werkt! verbindt ondernemingen, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en overheid met elkaar.