KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN Editie 2019

12-02-2019 KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN: maandag 11 t/m zaterdag 16 maart 2019 Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers? Denkt u aan een stagiair of wilt u mensen ontmoeten die geïnteresseerd zijn in uw bedrijf?

 

KBBB Banner (002)

 

 

 

 

 

Doe dan mee met KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN. Tijdens deze actieweek kunt u uw bedrijf openstellen voor bezoekers. U kunt zo op een laagdrempelige en makkelijke manier kennismaken met mensen die een nieuwe baan willen, die denken aan een carrièreswitch, een stageplek of vrijwilligerswerk zoeken of die gewoon nieuwsgierig zijn naar wat er bij u gebeurt.

U bepaalt zelf de wijze waarop u bezoekers wilt ontvangen. Kiest u voor één of meer open dagen?
Een rondleiding? Een speeddate, een presentatie of een demonstratie? Het bezoek kan zich richten op concrete vacatures die u wilt invullen of om bezoekers kennis te laten maken met uw bedrijf.

Zowel voor de bedrijven als voor de bezoekers kregen veel van de vrijblijvende kennismakingen van vorige edities van KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN een succesvol vervolg.

Inmiddels doen al een paar honderd bedrijven mee uit de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Molenlanden, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas.

Bedrijven en geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op www.kombinnenbijbedrijven.nl.

KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN is geïnitieerd door het regionale platform Groene Hart Werkt! Via dit platform werken bedrijfsleven, onderwijs én overheid samen aan circulaire economische initiatieven in het Groene Hart. Meer weten: www.groenehartwerkt.nl