Kerst Cadeaubon van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

17-12-2018 De Gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft in samenwerking met de Bodegraafse Ondernemers Vereniging (BOV) een speciale cadeaubon als kerstattentie voor alle medewerkers van de gemeente uitgegeven.

De Gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft in samenwerking met de Bodegraafse Ondernemers Vereniging (BOV) een speciale cadeaubon als kerstattentie voor alle medewerkers van de gemeente uitgegeven. Achterliggende gedachte daarbij is onder meer, dat deze cadeaubon alleen maar kan worden besteed bij de lokale detailhandel in Bodegraven-Reeuwijk. Een goede gedachte.

Voor een zo eenvoudig mogelijke verwerking van deze speciale kerst cadeaubon hebben de gemeente en de BOV afgesproken dat kan worden meegelift op het bestaande cadeaubonnen systeem van de BOV.

Geldigheidsduur

Deze speciale cadeaubon is op 18 december 2018 uitgegeven en geldig tot 31 december 2019. Plaats bij inname meteen uw naam en een datum(stempel) op de kerst cadeaubon.

Hoe gaat verzilveren in zijn werk?

De ingenomen kerst cadeaubon van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk moet voorzien zijn van uw naam en datum inname. De kerst cadeaubon kan uiterlijk tot 1 februari 2020 als volgt worden verzilverd:

Het totaalbedrag van de kerst cadeaubonnen wordt in de regel binnen een week overgemaakt ten gunste van het op het formulier vermelde IBAN, mits de bonnen samen met een volledig en correct ingevuld inleverformulier op de juiste wijze zijn aangeboden. 

Voor vragen waarop u hier het antwoord niet kunt vinden, stuurt u een email naar: info@bov-bodegraven.nl

Hieronder vindt u een voorbeeld van de Kerstcadeaubon

Naamloos